Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Pienissä kennoissa olevia tryffelitaimiaPienissä kennoissa olevia tryffelitaimia

Paperipussin läpi kasvanutta juurta ja Burgundin sienirihmaaPaperipussin läpi kasvanutta juurta ja Burgundin sienirihmaa

 

Taimet ja Tilaukset

 

Valmistamme Burgundin (T. uncinatum) tryffelillä sekä kalkkitryffelillä (T. borchii) ympättyjä taimia. Pääasiallisimmat isäntäkasvit ovat pähkinä (Corylus avellana) ja tammi (Quercus robur).

Kokeiltavana on myös kotimainen T. rapaedorum

Taimia on tarjolla eri ikäisinä, kokoisina ja erilaisissa kasvualustoissa. Vanhempi kookkaampi taimi suuremmassa kasvualustassa kasvaa ja tuottaa tryffeliä nopeammin. Tilauksesta saa myös paperitaskuun käärittyjä taimia jotka kokemukseni mukaan ovat parhaita. Juuret eivät missään vaiheessa ole kiertyneet ja taskun voi istuttaa kokonaisuudessaan.

Kaikki taimierät tarkistetaan tryffelitartunnan takaamiseksi ennen toimitusta. Tekemällä ennakkotilauksen ja toimittamalla meille tarvittavan määrän maata tulevalta kasvupaikalta, voimme sopeuttaa taimet ja sienijuuren tulevan maaperän bakteerikantoihin.

 Hinta vaihtelee puulajin, tilattavan määrän, puun koon ja kasvualustan mukaan.  Voin tuottaa taimia erittäin kilpailukykyisin hinnoin, tilattaessa 1000 kpl taimia voin tuottaa ne kennoissa halvimmillaan 10 eur/kpl +ALV. Minimitilaus on viisi tainta ja tällöin hinta on kennoissa 20 eur/kpl +ALV.

Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. 

 

Nyt myös yksittäisiä kahden litran astiataimia myytävänä Muhevaiselta www.muhevainen.fi

 

 

 

Harri Kähönen

Harri[at]tryffelitila.com

puh +358503807676